| STARTSIDA |         YOUTUBE     TWITTER     ASK     FACEBOOK     BLOGLOVIN    

Röklukt i Uppsala

DATUM: 2013-06-29 TID: 04:36:01 KATEGORI: Random

Jag kan inte sova. Ovanligt va? Om man kollar bland mina senaste inlägg så har jag varit vaken sent varje jäkla kväll nu... Jag måste börja ta sömnmedicinen i tid, så jag kommer i säng i tid. Ska börja på tisdag.

Nu ikväll/natt så skulle jag och älskling kolla film men den var totalt värdelös. B-film som bara var sjukt skum. Så vi bytte runt lite. Men vi hann inte kolla så länge innan vi kände en röklukt som bra blev starkare och starkare. Det kom som en chock och fyllde hela rummet. Det var så himla märkligt. Vi gick ut på baksidan för att kika men vi såg inget. Inte på framsidan heller. Bara att det luktade otroligt starkt. Kanske har någon tänt på en bil i närheten eller något lilnande. Vi var tvungen att stänga fönsterna för att det inte skulle komma in mer lukt. Nu har vi båda sjukt ont i huvudet.
Jag med mina nojjor tror att det är någon gas-läcka eller liknande och att vi kommer dö haha. Nej, men jag kan inte låta bli att tänka så iallafall. Nu luktar det lite mindre så jag öppnade fönsterna igen. Är helt tung i huvudet av den jäkla röken... Inte hittar jag något på UNTs sida heller. Dom brukar annars vara bra på att uppdatera om det hänt något. Men inget än så länge. Bra eller dåligt?

Åhh kan jag inte få bli trött? Jag borde väl lägga mig ner och blunda för att iallafall försöka somna men det känns hopplöst. Jag kommer inte somna och isåfall kommer jag ligga och vrida på mig tills jag får panik. Så idag blir det nog att somna sittandes.

Planerna för idag är att iallafall göra klart hagen. Det blir bara jag som kommer fixa, men det gör inte så mycket eftersom det är rätt enkelt och inte så mycket kvar. Det blir nog riktigt bra när det är klart. Shettis-säkert iallafall ;) Gud så jag längtar efter henne, fina fina lilla Catja! Det ska bli så kul!


Babbel babbel

DATUM: 2013-06-28 TID: 03:20:44 KATEGORI: Random

Fan vad jag har ont i magen... Det har gjort ont sen igår. Men det är ingen vanlig magvärk heller utan det är liksom under naveln, typ någonstans där. Jag vet inte vad som sitter där innanför men ont gör det. Speciellt om jag går på toa haha.

Inte kan jag sova heller. Men jag tog sömnis för någon timme sen så jag lär somna om inte allt för länge. Glömde helt att ta den på kvällen och jag var väl dum som tog den för ett tag sen. Men vad gör man... Gjort är gjort och jag lär va seg imorgon. Men så får det bli. Jag vill kunna somna utan illamående och magont och det kommer nog försvinna. Eller inte helt kanske, men iallafall dämpas lite.

Jag skrev förresten ett inlägg nyss men allt försvann.
Jäkla dumma app, den gör så ibland. Sjukt irriterande.

Annars idag har jag väl inte gjort något speciellt eller något som är värt att berätta. Mina dagar ser ju ungefär likadana ut och än så länge är det lugnt. På måndag däremot kommer jag nog få massa mer att skriva om. Då kommer nämligen min och K's nya häst. Vi ska åka och hämta henne på måndag och herregud vad jag längtar. Hon är ju helt bedårande och det ska bli så kuuuul att få hem henne :D finaste Katja.

Näe nu ska jag försöka sova, eller iallafall lägga mig och läsa lite.
God natt!


Nästan klara

DATUM: 2013-06-27 TID: 03:04:56 KATEGORI: Random

Idag har jag sovit och sovit och sovit. Dom här dagarna när vi har jobbat i hagen har varit enormt krävande. Jag har blivit helt slut. Både fysiskt och psykiskt. Och det är positivt för jag har mått väldigt bra också - även fast det har varit förbannat jobbigt då och då. Så jag sover som en stock faktiskt. Dock måste jag börja lägga mig tidigare om jag ska orka upp, för det är inte okej så som det är nu. Men det blir nog bra.

Idag har jag som sagt sovit men förutom det så fixade vi hagen också. Det var jag, A och K. Och det gick så mycket bättre idag. Dom hade gjort lite imorse också och faktiskt kommit jätte långt. Så det var bara att fortsätta. Vi är i princip klara nu. Det tog slut med tråd så vi har kanske 20-30 meter kvar bara. Så typiskt haha. Men det är lättfixat. Sen är allt helt klart och herregud vad jag längtar, det ska bli så kul att få hem henne. Finaste Katja!

Justja, jag har gjort två uppgifter klara också och skickat in dom. Det känns sjukt nice att det är klart. Inte mycket kvar och sen är det prov :) men det kommer jag nog klara.

Nu ska jag försöka sussa. Godnatt


Hagbygge

DATUM: 2013-06-26 TID: 02:34:01 KATEGORI: Random

Söndag:
Jag och Katarina började fixa hagen. Vi gick runt med lie och häcksax och slog bort allt gräs längs med staketet för att få dit en undertråd. Det tog hela kvällen och vi blev klara strax efter 22 tiden. Men det var en rolig kväll ändå.

Måndag:
Jag vaknade rätt sent pga migrän. Vi träffades i stallet, jag och K, och skulle skruva fast isolatorer på varje stolpe. Det gick bra fast dom tog slut så vi fick åka till Biltema och köpa nytt. Rätt segt men det gick bra. I stekande sol och kanonvarmt vandrade vi runt i hagen. Jag var lagom röd när vi var klara. Men eftersom vi började tidigare så vart vi klara till middagen.
Så jag kilade hem och åt lite (grillad kyckling med quinoa eller hur det nu stavas & grönsaker. Det var galet gott. Efter middagen gick jag iväg till K för att ha lite vinkväll. Det var supertrevligt. Köpte med mig lite gott också. Men ja.. Eftersom jag hade druckit kunde jag ju inte ta min sömnmedicin när jag kom hem så jag hade sjukt svårt att somna. Eller somna gjorde jag men jag vaknade hela tiden.

Tisdag:
Jag vaknade typ vid 07 och mådde så jävla dåligt. Bakis som fan alltså. Tog en Alvedon och 2 Lergigan. Sen försökte jag somna om. Dock var det rätt hopplöst. Kallsvettades och mådde illa så jag ställde mig i duschen för att bli lite kall och det var jätte skönt. Till slut efter ett tag så somnade jag. Och vaknade igen vid 16 tiden (!!!). Så sjukt skönt att sova för jag skulle aldrig ha orkat annars. Mådde inte helt bra då heller men mycket bättre. Åt två mackor och en underbart god bakelse som min pojkväns fina mormor hade gjort. Sjukt gott. Efter ett tag gick jag och mötte upp K för fortsatt hagbygge. Vi köpte med oss mat upp till stallet. Pizza - bästa bakismaten.

Sen satte vi igång. Vi skulle sätta i tråd runt hagen. Det sista och sen skulle vi vara klara. Ja precis ni läste rätt. Vi SKULLE varit klara. Men tråden var ett enda trassel och det gick bara inte att sätta i den det tog säkert minst 10min per stolpe och det är ca 210 stolpar. Så det är bara att räkna ut. Vi hann med kanske 15-20 stolpar. Inte långt alltså. Sen gav vi upp. Det var hopplöst. Vi orkade inte och då hade vi ändå hållt på i typ 4 timmar. Fan vad jobbigt det var. Jag är så less på hagen haha. Även fast den är fin. Men men. Det var himla skönt att vara klara för dagen.

Nu på kvällen har jag inte gjort något alls. Typ tagit det lugnt. Duschat, kollat tv, ett avsnitt House och spelat :). Jag är helt död av allt arbete vi gjort dom är 3 dagarna. Så sjukt trött och seg. Nu ska jag sussa så jag orkar imorgon :)


Magknip

DATUM: 2013-06-21 TID: 01:51:45 KATEGORI: Random

Idag har jag varit nere på stan och träffat mamma. Det var super mysigt. Dock var bussresan allt annat än kul. Fan vad arg jag var haha. Först gick jag ut till 20an som går precis utanför huset. Men självklart skulle busschauffören köra fel så jag fick inte åka med. Eller alltså han körde en annan väg som dom bara kör på helgerna. Men det är ju inte helg idag. Så det var drygt som fan.

Gick till en annan buss och där stod det att den skulle komma efter typ 3-4 minuter. Ja jo, den kom efter lite fler minuter. Väl på bussen fick jag en nysattack. Sen var det en jäkla unge som satt och skrek. Han vägrade åka till fyrishov och bada... Och jäklar vad han skrek. Trotsig som fan. Så jag vred upp musiken och försökte att inte lyssna på ungen. Fast det skar igenom.

På stan träffade jag som sagt mamma. Vi möttes vid bussen och sen gick vi till Landings och fikade. Super mysigt sol alltid. Sen köpte jag med mig mat hem. Så när jag kom hem åt vi och kikade ett avsnitt House. Sen började min mage krångla. Jag har haft massa magknip hela dagen och kvällen. Sprungit på toa ett par gånger. Nu känns det iofs bättre, men det var så jobbigt. Blä.

Annars är allt fint med mig. Jag tog en Lergigan när jag mådde illa (den medicinen jag sover på..) typ vid 17 tiden och även fast jag bara tog en så är jag dunder trött nu. Hade jag tagit 2 hade jag somnat vid 22 typ. Så nu ska jag försöka lägga mig ner och somna. Imorgon är det midsommarafton!! Godnattis


Lilla Katja

DATUM: 2013-06-20 TID: 21:10:46 KATEGORI: Random
 

I stallet och väntar

DATUM: 2013-06-19 TID: 16:55:54 KATEGORI: Random

Nu sitter jag i stallet. Alltid för tidig men jag väntar på K och F. Jag är så himla spänd på hur det ska gå. Åh vad roligt det ska bli :D


Idag är en bra dag

DATUM: 2013-06-19 TID: 14:53:30 KATEGORI: Random

För jag och bästa K (inte min pojkvän, han är också bäst såklart) ska åka och kika på en häst! Åhhh så spännande det ska bli :D


Jag klarade det!

DATUM: 2013-06-19 TID: 04:10:25 KATEGORI: Random

Jag klarade det den här gången också. Att köra 30min alltså. Och jäklar vad grym jag känner mig. Ni anar inte hur sjukt jävla stolt jag var över mig själv när jag klev av från crosstrainern. Åhh, den känslan är obeskrivlig. Det vart lite drygt 9km och det är jag också grymt nöjd över. Hur bra som helst. Och sen när jag kört klart vart det 100 pump med gummibandet. Eller minst 100 st iallafall. Jag tappade räkningen ;).

Tyvärr tog jag ingen sömnmedicin i natt. Och någon anledning till det finns typ inte.. Jag orkar helt enkelt inte bli så himla seg dagen efter. Fast jag måste ju typ ta imorgon för att komma i säng i hyfsad tid - det blir Stockholm på torsdag istället. Men samtidigt vill jag inte ta sömnis pga att jag bli så seg och trött. Blir som en zombie. Men iallafall.. Jag är inte sovtrött nu även fast jag borde sova. Ska försöka lägga mig ner och blunda. Men som sagt, det lär ta ett tag.


Hur länge orkar jag?

DATUM: 2013-06-18 TID: 22:07:43 KATEGORI: Random
Dags att ställa mig på crosstrainern nu. I söndags stod jag 30min. det var skitjobbigt men det gick bra. Och satan vad nöjd jag kände mig efteråt. Så idag blir det träning igen. Frågan är bara hur länge jag orkar? Jag vill inte känna mig misslyckad om jag orkar mindre än 30min, men orkar jag mer kommer jag köra på. För jag vill så gärna gå ner i vikt och jag MÅSTE verkligen kämpa. Kämpa lite extra varje gång. För belöningen kommer att komma, det vet jag. Men jag måste kämpa för att få min belöning. Här bevisar det verkligen att man inte får något grats.
 
 

Ihopsläpp del 2

DATUM: 2013-06-18 TID: 18:14:40 KATEGORI: Djur - hästar
 

Pluggdags - psykiatri

DATUM: 2013-06-18 TID: 14:45:19 KATEGORI: Random

Som rubriken lyder... Ooooorkar inte :(


Hur knäpp?

DATUM: 2013-06-18 TID: 13:42:46 KATEGORI: Random
 

Jävla regn!!

DATUM: 2013-06-18 TID: 08:37:57 KATEGORI: Random

Jag vaknade precis. Sovit som en klubbad babian hela natten, så otroligt skönt. Dock SPÖREGNAR det. Så det blir inget Stockholm för mamma och mig. Inge kul när det regnar. Så jag ska sova någon timme till nu hade jag tänkt.


Sov så gott

DATUM: 2013-06-17 TID: 23:41:43 KATEGORI: Random

Nu blir det godnatt för min del. Jag tog sömnis vid 19.30 ungefär så jag håller på att somna nu. Hoppas jag kommer upp imorgon bara. Men det lär jag ju göra. Nu ikväll har jag inte gjort något alls. Åt hemgjorda köttbullar till middag och lite cashewnötter till kvällsmål. Ibland är det skönt att bo granne med Ica.

Hoppas allt är bra med er alla!
Godnatt