| STARTSIDA |         YOUTUBE     TWITTER     ASK     FACEBOOK     BLOGLOVIN    

Fruity Loops

DATUM: 2013-07-31 TID: 17:46:27 KATEGORI: Random

Ni som inte visste så har jag alltid hållt på med musik. Enda sen jag var pytte liten. Fick väl mitt första piano (ett ankpiano) när jag var bebis? Och har sen dess alltid sysslat med musik. När jag vart så gammal att jag började förstå vad ett instrument var så började jag spela cello på musikskolan. Det höll jag på med i mååånga år.
Första gången jag höll i en cello (eller för den delen i ett stråkinstrument) så kunde jag spela "blinka lilla" utantill. Det där med noter var inte riktigt min grej. Jag har tagit lektioner i både piano och cello i flera år men aldrig förstått mig på att läsa noter. Det är som världens svåraste matte för mig. Så jag spelar på gehör och lär mig helt enkelt utantill.

Jag och morfar brukade ofta spela tillsammans. Han på dragspel och jag på cello. Åh det var så mysigt.
Nu har jag (tyvärr) gått över till den digitala musiken och sitter oftast dagligen med programmet Fl studio, eller Fruity Loops som det heter. Det har ju kommit ut en 11a som jag ska prova nu och det ska bli sjukt spännande. 10an gillade jag inte så jag hoppas 11an är bättre. Så det kommer jag pyssla med idag :)


Fotosugen!

DATUM: 2013-07-31 TID: 16:39:56 KATEGORI: Foto
Jag är så himla sugen på att dra ut och fota, men vet inte vad/vem. 
Bor du i Uppsala eller i närheten så hojta till om du vill ha lite bilder. Gratis såklart.

Dessa tog jag på Vanita för ungefär 3 år sen.
 

Cupido till lunch/middag

DATUM: 2013-07-31 TID: 15:53:36 KATEGORI: matärgott
Jag åkte nyss ner på stan för att köpa hem mat till mig och älsklingen. Det vart Cupido. Så himla gott och nu är jag proppmätt. Det vart sallad till älskling och wok till mig. Deras wok är sjukt god, kyckling i jordnötssås och nudlar. Möms. Det är det enda jag har ätit idag så det är perfekt. Lär bli hungrig ikväll men det orkar jag inte tänka på nu. 
 
 

Äntligen regn

DATUM: 2013-07-31 TID: 03:22:18 KATEGORI: Random

Jag har haft en mysig dag med min fina pojkvän som fyllt år. Vi har bara varit hemma och latat oss. Åt tacos till middag och kollade film, Röjar Ralf. Så himla mysig film. Så det har vi gjort idag. Catja fick vila idag också faktiskt, det behövde hon nog då hon faktiskt fått gå flera dagar i rad utan vila.

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Ta det lugnt antagligen. Om jag orkar så kanske jag ställer mig på cross trainern.
Justja det har regnat typ hela dagen. Så himla bra för det är ju brand risk ute nu. Sand i hagarna istället för grönt gräs. Så det var väl behövligt med lite regn. Det skulle behöva regna ännu mer. Men sån tur ska vi väl inte ha ;)

En superdålig bild på regnet utanför...


Matglad vovve

DATUM: 2013-07-30 TID: 14:49:00 KATEGORI: Filmklipp
 

Älsklingens dag idag <3

DATUM: 2013-07-30 TID: 13:48:38 KATEGORI: Random
Idag är det inte vilken dag som helst. Idag är det min älsklings 23års dag! Stort grattis till mitt hjärta!

 

Sova nu

DATUM: 2013-07-30 TID: 03:19:40 KATEGORI: Random

Det här med att inte kunna sova börjar jag bli proffs på. Fast det är ju inte så konstigt eftersom jag vaknade sjukt sent. Så ja.. Jag får skylla mig själv igen. Jag har bara två sömntabletter kvar och dom måste jag snåla på. Om det kommer en krissituation så måste jag kunna ta dom. Så jag får vackert stå ut med detta. Och eftersom jag inte hittar mitt leg så kan jag inte hämta ut ny medicin haha. Sämst... Tur att inte någon av de andra är slut (än).

Idag skulle jag ha åkt ner på stan för att göra prov. Eller alltså idag tisdag. När jag var på skolan för en vecka sen sa läraren jag pratade med att jag kunde komma och skriva prov idag. Men när jag vaknade i morse (måndag morgon) så hade jag fått mail från en annan lärare på skolan som sa att han saknade mig i fredags. Så det måste ha blivit ett missförstånd. Jag trodde ju att det skulle vara idag. Dessutom kollade jag mailet i sömnen. För när jag vaknade hade jag tagit bort det i sömnen :S haha.. Trodde först att jag hade drömt allt men sen hittade jag mailet i papperskorgen. Inte förvånad vad jag hittar på i sömnen.

Nu ska jag försöka sussa


Information

DATUM: 2013-07-29 TID: 23:48:00 KATEGORI: Random
 
 

Fuxhingsten

DATUM: 2013-07-29 TID: 19:33:11 KATEGORI: Random
När jag var i Thailand (2010) så hade jag sån hästabstinens att jag vart tvungen att rida lite. Dom hade maaassor med fina hästar nere på stränderna man fick rida på. Dom flesta var hingstar. Jag red en fuxhingst (den på bilden) och en svart hingst som var lite större. Riktigt fina båda två, pigga och glada. Inte så vidare utbildade och dom var rätt stela. Jag fick ju göra lite vad jag ville eftersom jag sa att jag ridit i hela mitt liv. Och här kommer 3 bilder.
 
 

Thaibullar <3

DATUM: 2013-07-29 TID: 17:52:27 KATEGORI: Random
 

Frukost

DATUM: 2013-07-29 TID: 16:06:00 KATEGORI: matärgott

Detta måste nog vara världens mest onödiga och ointressanta inlägg!


Hur gör ni?

DATUM: 2013-07-28 TID: 19:00:40 KATEGORI: Random
 

Full rulle idag

DATUM: 2013-07-28 TID: 15:48:27 KATEGORI: Random
Nu har jag kommit hem. Idag har det varit full rulle hela dagen. Varmt som 17 men herregud vad med barn som kom. Det var till och med kö. Som tur var hade vi med oss båda hästarna. Både Peppe och Catja. Dom var så duktiga i värmen så dom fick komma in och käka lite efteråt. Så nu har jag kommit hem, duschat och bytt om och sitter och vilar. Är helt slut. Men det har varit en rolig eftermiddag och det är kul när det kommer många som vill rida!
 
 

Svar till menförhelvete

DATUM: 2013-07-28 TID: 11:35:37 KATEGORI: Läsarfrågor
Hej menförhelvete!

Lavig? Larvig? Är jag larvig för att jag har en fobi som inte du förstår dig på? Vad jobbigt det måste vara för dig att gå runt och störa dig på folk som har fobier (för det är jääääkligt vanligt med fobier). Jag tycker denna kommentaren är störtlöjlig. Ja herregud... Och seriöst menförhelvete, helt ärligt, tror du jag medvetet väljer att gnälla för att få uppmärksamhet? Vill jag ha uppmärksamhet så skaffar jag nog det på annat sätt. Inte genom mitt gnäll eller liknande. Haha, märkligt att du ens tror så. Kanske för att du fungerar så? Vad vet jag.
 
Vad ska jag göra åt att du mår illa? Lol

Snart iväg igen

DATUM: 2013-07-28 TID: 11:23:52 KATEGORI: Random
Nu har jag vaknat. Eller jag har vaknat till och från hela morgonen. Sjukt drygt haha. Men men.. Lika bra att gå upp nu även fast det tog emot. Ska ju iväg om drygt 40min så nu har jag ätit frukost. Illamåendet gick över och jag fick sova. Det tog sin lilla tid och jag satt vaken lääänge och kollade runt på telefonen och TVn. Till slut kunde jag somna. Och det var himla skönt. 
 
Vaknade imorse av att jag hade en stor pälshög + ett ben på mina fötter. Hm.. Våran hund är ju inte långhårig så vad 17 var det, tänkte jag. Chelsea - älsklingens systers vovve :) Så nu har jag 2 galna hundar här vid mig. Fast snart ska jag ju dra så då blir dom ensamma.